Salgsbetingelser


   • Bestilling

For å handle i nettbutikken må du ha fylt 18 år. Bestillingen er bindende idet du bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Ordrebekreftelsen sendes automatisk på mail til kunden når man bestiller på www.barneland.net

Bestiller kunden på telefon eller via www.finn.no er bestillingen bindene, og ordrebekreftelsen sendes ikke automatisk ut på mail.

Dersom du ønsker å bestille varer pr. mail. gjør du dette ved å kontakte på denne adressen: post@barneland.net

   • Betaling

Barneland.net benytter velkjente DIBS som betalingsterminal for kort på nettbutikken. Her kan du med sikkerhet betale med både Visa og MasterCard.

   • Levering og Fraktkostnad

Produktene er oppgitt uten fraktkostnader. Dette kommer i tillegg. Vi pakker i samme eske og gjør hva vi kan for å gi deg lavest mulig fraktkostnad. Du blir ikke belastet for emballasje eller andre tilleggsgebyrer. Vi bruker posten sine fraktkostnader. Se link for spesifikke priser:

Produkter som er merket frakfritt, sendes uten frakttillegg.

   • Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp du har gjort på Barneland.net, er det angrerettsloven som gjelder. Angreretten gjelder i 14 dager etter du har mottatt varen. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser.

Begrensninger i angreretten:

Du er avskåret fra å benytte angrerett dersom varen er forringet eller skadet så den ikke kan leveres tilbake i ”tilnærmet samme stand og mengde”, og dette skyldes manglende hensyn eller uaktsomhet fra din side. Det kan derfor være lurt å ta vare på originalemballasjen dersom du ikke er sikker på at du vil beholde varen.

Angrerettsloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.

Returkostnadene må dekkes av kunden.

Dersom du ikke henter pakken du har bestilt, men forholder deg helt passiv, er ikke dette det samme som å benytte din angrerett. Du har da ikke oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettsloven §11 og §13, og mister således retten til å si opp avtalen. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur/retur.

Unntak fra og begrensninger i angreretten.

Angreretten gjelder ikke:

   • Dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

   • Varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.

   • Varer som raskt forringes fysisk.

    • Reklamasjon

Er ikke varen i samsvar med det dere avtalte eller det du kan kreve ifølge loven, har varen en mangel. Det betyr at du kan kreve at selgeren omleverer, retter feilen, gir prisavslag, hever kjøpet og/eller gir erstatning. Se under for mer informasjon om hva du kan kreve i de ulike situasjonene. Enhver feil ved en vare er ikke en mangel etter forbrukerkjøpsloven. Feil man må regne med som følge av slitasje, eller feil som følge av uforsvarlig eller unormalt stor bruk er ikke en mangel. Finner selgeren at dette er årsaken til feilen, må du selv betale reparasjonen.
Hvis du oppdager at noe er feil ved varen, må du melde fra til selger innen rimelig tid. Reklamasjonsfristen er to år etter at kjøper har mottatt varen, men dersom varen eller deler av varen er ment å vare vesentlig lenger enn to år utvides reklamasjonsfristen til fem år.

Reklamasjon
Dersom det forekommer feil på varene eller feil varer er mottatt. Ta straks kontakt på post@barneland.net eller tlf 38049171. Oppgi bestillingsdato, ordrenummer. og hvilke vare reklamasjonen gjelder.

   • Bytte

Ved bytting av varer sender du varen i retur og dekker kostnaden for dette.
Skriv hva byttet gjelder og vi sender deg ny vare.

- Benytt varens originale emballasje.
- Alt tilbehør som fulgte ved varen må returneres komplett
- Du må selv dekke fraktkostnader tilbake til selger
- Benytt ekstra emballasje utenpå originalemballasje for ikke å skade denne.

   • Salgsforbehold

Nettbutikken tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider og i vår butikk.

   • Vare skadet under transport

Mottar du en vare som er skadet under transport, må du fylle ut et skade-skjema. Dette får du utdelt av Posten. Send skadeskjemaet til oss, og vi kontakter Posten. Du får ingen ekstra kostnader.

 

 


Kontakt oss

Ring oss i Butikkens åpningstid

Telefon: 97 42 07 09

Kontakt vår kundeservice